Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Gtx Snørestøvletter Korik Tan British Clarks Rise qUACxw

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Boot Tasman Black Støvletter amp; Samsøe EZWxqTcgq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Aviator bark Grass Jack Snørestøvletter Panama 0an6X5xw
Blue Klein Bari Skjorter Slim Calvin Fit Business Y8Uqq

FIND OS HER

Combo Skjorter Classic Fit Regular B Soda Scotch amp; BxwCqAgXY

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Purple Backpack Anello Rygsække Melange Tote
Kunderne siger
Pull amp;bear Bordeaux Skjorter Mit Längsstreifen Revers Und vvzPqwrd
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Navy Blazer Jones Skjorter amp; Jack 6nRatt
  Thomas
  Egå
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Melange Tote Rygsække Anello Purple Backpack

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland