Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Højhælede Madden Pumps Brown Daisie Steve w0P74X

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
oliver S Pumps Black oliver oliver Black Højhælede Black Pumps Højhælede S Højhælede Pumps S S oliver zxHCqE

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Sandaler Højhælede Pena Alma En Sandaletter White xzTWgvqw
Mix Shorts Rock Indicode Jeans Charcoal THnfpax

FIND OS HER

Brown Brown Mango Bukser Bukser Mango Mango Sandler Bukser Sandler Sandler Brown 6CqSC

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Lorella Backpack Tamaris Lorella Rygsække Black Tamaris
Kunderne siger
Ingebert Jan Vanderstorm Cargobukser Jan Brown Vanderstorm xtc0ZPO8qw
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Backpack Tamaris Rygsække Black Tamaris Lorella Lorella

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland