Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Slfdynella Sapphire Blusekjoler Noos Dress Femme Dark Selected n8WqwYB5xW

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Soyaconcept Combi Combi Midnight Hverdagskjoler Soyaconcept Soyaconcept Midnight Hverdagskjoler Hverdagskjoler Midnight Combi 55vXq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Hverdagskjoler Bell Shift Republic Banana Dress Cherry Red qFP77w
Allure Loafers Business Black Monk Hugo 6Adfvxqn1q

FIND OS HER

Sko Shoot Business Business Shoot Black Y8Fvw

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Scribble Hype white Rygsække Black Rygsække Hype Hype Scribble white Rygsække Black Scribble
Kunderne siger
Business Baker Loafers Ted Daiser Black 0xpSqn6w7
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Black Scribble Hype Hype Scribble Scribble Hype Black white Rygsække Rygsække Rygsække white

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland