Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
98 Bikerstøvler Cowboy A s Nero 4qwOHRwx

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Støvler Højhælede Pavone Mjus Støvler Højhælede Højhælede Støvler Højhælede Mjus Pavone Pavone Mjus Mjus WqATAZYw

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Overknees Grey Raid Aaron Overknees Grey Raid Raid Aaron HqpnFY
Strikpullover With amp; striktrøjer Poppy Special Soda Scotch Red Basic OwRXxqtv

FIND OS HER

Marshmallow Roxy Strikpullover Bubbles Story striktrøjer wU07Sxqfa

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Rygsække Slate Sb Nike Ashen black white
Kunderne siger
Hættetrøjer Signature Hoody Blue Tommy Jeans ZXxatt
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Ashen Slate Nike white black Sb Rygsække

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland