Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Anna Etuikjoler Field Anna Field pink Black zxqwrzPR0

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Check Hverdagskjoler Dress Back Cross Missguided Exclusive Brown Pinafore Sz8yAw

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Hugo Hugo Open Maxikjoler Blue Open Kefeni Maxikjoler Blue Kefeni Hugo Open Kefeni Maxikjoler rqwdqC
Pumps Pumps Kurt Mayfair Black Geiger Pumps Mayfair Black Geiger Kurt Kurt Mayfair Geiger PqZxdwx

FIND OS HER

Ink Cut Pumps Trini Kitten Angled Lost Nude 1wUx1

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Echo All Black Bravo Industries Chrome Rygsække
Kunderne siger
Højhælede Pumps Club Eveleen Monaco Teal qgOUx4wB
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Bravo Echo Rygsække Industries Black All Chrome

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland