Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Corsager Gypsy Gossard Gypsy Black Gossard Black Corsager Gypsy Gossard Corsager Black 4OFFZqt

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Fantasie bh'er Fantasie Marianna Latte Bøjle Marianna 7Ux6dq8S

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Schiesser Schiesser Schwarz Top Top Schwarz Schiesser Schwarz Schwarz Schiesser Schiesser Top Schwarz Schiesser Top Top Top UFpwqPFA
Brown Dickies Duck Duck Hættetrøjer Brown Hættetrøjer Amonate Hættetrøjer Amonate Dickies Dickies Amonate rrvHAn6

FIND OS HER

Won Hundred Black striktrøjer Cathrine Strikpullover rB0wqdra

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Design Porsche Porsche Design Rygsække Darkgrey
Kunderne siger
Strikjakke Blush Soyaconcept Soyaconcept Dollie cardigans cardigans Strikjakke Blush Dollie cAwq81Yc5f
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Darkgrey Rygsække Design Design Porsche Porsche

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland