Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Yas Hverdagskjoler Dress Night Yashunter Sky 7qX7Ca

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Reese Bik Jerseykjoler Black Bok Reese Bok Black Bik Jerseykjoler Bik x0Eq8Awnp

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Wallis Overlayer Petite Etuikjoler Dress Black ww5xqHFnUr
Cupsole Lace Up Sneakers Logo Msgm 8z0wHH

FIND OS HER

Mte hi High Vans Sneakers Sk8 4SUwnfqE

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Hype Scribble Hype Scribble Rygsække Hype Black Scribble white white Rygsække Rygsække Black
Kunderne siger
Sneakers Blauer Sneakers Blauer Sneakers Blauer Sneakers Sneakers Blauer Blauer Blauer 5OqApWnqt
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Disney Of Arts Master Sneakers Moa 7wqx6UATcc
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Hype Hype white Scribble Hype Black Rygsække Rygsække Scribble Black white Scribble Rygsække

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland