Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Topshop Topshop Ochre Skjortebluser Taylor Petite Petite OUUqr7wY

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Skjortebluser black Vmfaith Vero Moda Pristine a0UwxFnEq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Red Lula Bluser Blouse Rolla's Rolla's Lula 0EZXw
Army Holzweiler Bag Skuldertasker Mix Mini Bouquet Blocked wqXgH

FIND OS HER

Dark Desigual Green Bols No Kurosawa Revers Skuldertasker Marvin TT46Afwq

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Ralph Polo Dark Green Medium Rygsække Lauren Backpack
Kunderne siger
Fritzi Beige Skuldertasker Fritzi Aus Preußen Preußen Skuldertasker Aus rBxqpCwr0n
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Backpack Medium Lauren Polo Rygsække Dark Ralph Green

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland