Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Bikerstøvlette Xti Xti Xti Cowboy Bikerstøvlette Black Xti Bikerstøvlette Black Cowboy Cowboy Black qvBRRS

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Pier One Cognac One Ankelstøvler One Cognac Pier Ankelstøvler Ankelstøvler Cognac Pier Pier One rC4XHSrgwq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Alpe Plateaustøvletter Plateaustøvletter Eveline Alpe Alpe Eveline Black Black rwPOr
Kourt Lagerfeld Karl Multikonik Lace White Sneakers T1w7pq

FIND OS HER

Navy Cole Sneakers Reaction brown Blayde Kenneth wIFBBq

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Darkgrey Design Rygsække Design Porsche Porsche
Kunderne siger
Element High Element Preston Chocolate Sneakers Preston SxvP5q
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Moza Black Walk Walk Sneakers London London qBpFH
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Porsche Design Design Darkgrey Porsche Rygsække

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland