Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Short Wash Light Tailor Josh Jeans Denim Shorts Stone Cowboy Tom tZTpxq

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Jeans Fit Yourturn Blue Skinny Denim 7SddvqE

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Denim Big Sur Mustang Straight Leg Jeans Blue zXOxwwqfdn
Christmas Medium By Pack Edc Sweatshirts Esprit Grey UWqPzn1

FIND OS HER

Vitamine Purple Weekday D Hood Tom Hættetrøjer A44TqSw

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Black Carhartt Kickflip Backpack Wip Rygsække
Kunderne siger
a logox striktrøjer K Pullover Strikpullover Schwarz Diesel qw61EA
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Black Rygsække Wip Kickflip Backpack Carhartt

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland