Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Yupik Napapijri New Half Fleecetrøjer Milk Pdwg6Zqw

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Performance White Adidas Club Funktionstrøjer Tex g7dd8SqY

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Nike Pack Sportsstrømper 6 Performance black White rYZqrxzRWw
Red Vinterfrakker Homebase Red Homebase Vinterfrakker Homebase Vinterfrakker aTxHq7w

FIND OS HER

Belewis Beige Beige Parkaer Parkaer Belewis Be Be Belewis Edgy Parkaer Edgy Beige Edgy Be rar8HqT

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Rygsække Doughnut Colorado hazelnut Small Slate Green
Kunderne siger
Edwin Blue Mac Korte Petrol Frakker 4wZ64Trq
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Rygsække Doughnut Colorado Slate hazelnut Green Small

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland