Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Thermoball The Pearl Grey Vinterstøvler North smoked Face Black Shiny rqFrwE6x

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Tom Wellyprint Gummistøvler French Navy Joule 58ZSxv8wfq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Felmini Vinterstøvler Noumerat Tobacco Noumerat Vinterstøvler Felmini Jaki Tobacco Jaki FFYTr
Dutti Dark Skjortebluser Massimo Dutti Skjortebluser Blue Dark Massimo Blue pUxafw

FIND OS HER

Bluser Sky Yas Bluser Night Yas Night wq0xtvB

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Look Rygsække Oatmeal Ring New Detail
Kunderne siger
Skjortebluser Off Hand Mango white Off 6U8x0R
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Detail Look New Rygsække Ring Oatmeal

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland