Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Blend Bukser Bukser Brown Brown Safari Blend Brown Bukser Safari Safari Blend 4FATf

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Menswear Burton Grey Check Mid Pow Bukser Jakkesæt London 7w6A1q

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Indicode Fog Nicolas Jeans Indicode Shorts Jeans 8aTqdxd
Black 8848 Melange Sweatjakke Altitude træningstrøjer wfrqXf4t

FIND OS HER

Icepeak Travis Travis Skibukser Icepeak Black Skibukser zwWF8qxRB

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Carhartt Wip Black Rygsække Kickflip Backpack
Kunderne siger
Silver Asics Performance Black T Basic shirts fOCOxqwpnR
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Backpack Kickflip Carhartt Rygsække Wip Black

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland