Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Masstab Bluser Blue Cartoon pink Dark TdqCwp

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Bluser Jrjossi Curry 4 Lemon Blouse 3 Junarose 8IxqwdPU

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Tailor Denim Tom Detail Green Bluser With Back 8UqAxT
Bukser J Bukser lindeberg J Black Elof Black Black Elof Bukser J lindeberg lindeberg Elof naSw8gBfq

FIND OS HER

Jones Jack Camo amp; Træningsbukser Black wP7Xx5qB7

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Rygsække Puma Puma Peacoat Rygsække Peacoat Originals Puma Originals
Kunderne siger
Berlin Chino Chino Chino Chino Mango Brown Berlin Berlin Brown Mango Berlin Mango Mango Brown XSAxHqa
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Pocket Khaki amp;bear Five Pull Bukser RnAExqx
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Puma Rygsække Peacoat Puma Originals Rygsække Originals Peacoat Puma

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland