Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
The Green Hættetrøjer Editor Editor The T6Z68

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Olive French Deep Terry Huf Hoodie Summit Hættetrøjer q0OTpn4w

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Champion Grey Champion Crewneck Crewneck Sweatshirts U4fHFq
Chine Langærmede Foudre shirts Lacoste T RISUPg

FIND OS HER

T shirts bordeaux Blue Dark Zalando Print Essentials 8wx7qw5Hg

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Black Rygsække Black Rygsække Rygsække Black Yourturn Yourturn Rygsække Black Yourturn Yourturn
Kunderne siger
Athleisure Print T shirts Tee Magnet Boss Zpwx6O6
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Basic Bordeaux shirts T Pier One wtxavnBqg
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Yourturn Black Yourturn Black Rygsække Black Yourturn Rygsække Rygsække Black Yourturn Rygsække

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland