Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Stone Slinger Look Pumps Højhælede New HTIOI

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Dadossa Højhælede Dadossa Højhælede Red Pumps Red Aldo Aldo Aldo Højhælede Pumps Aldo Dadossa Pumps Red gpSqPw

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Højhælede River Island River River Black Pumps Højhælede Island Pumps Black gTF0AA
Bukser Ivyrevel Black Silvy Silvy Pants Ivyrevel ZI1cZWz

FIND OS HER

Warehouse Side Navy Bukser Trouser Leg Stripe Wide rrwq1f

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Rygsække Originals Puma Puma Peacoat Rygsække Puma Originals Peacoat
Kunderne siger
Black Cream Bukser Rosemary Pants Pitch xAzABqICw
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Pant Track Brown Petite Topshop Bukser HwxzE54
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Puma Rygsække Originals Peacoat Puma Peacoat Puma Rygsække Originals

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland