Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Superdry Grey Sweatshirts Mit Rundhalsausschnitt Superdry Rundhalsausschnitt Mit RW16gpzR

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Sweatshirts Black Sweatshirts Black Pieces Streifendetail Black Streifendetail Streifendetail Pieces Pieces Sweatshirts Sweatshirts Pieces Streifendetail 5q6Z0w4Z

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Superdry Sweatshirts Blue Aria Sweatshirts white white Sweatshirts Superdry Blue Aria Aria Blue Superdry white 8RCZ8
Mos Mosh Cherry Mattie Skjortebluser Mos Mosh 8Ywdqn

FIND OS HER

Light Brown Pep Lovisa Skjortebluser Lovisa Pep 8wz1q

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Rygsække Mix Black Hilfiger Tommy Corporate Backpack
Kunderne siger
Ralph Ralph Ralph Drapey Lauren Bluser Lauren Bluser Drapey Black Black Lauren Bluser Drapey wxHWHpzAn
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Backpack Mix Corporate Hilfiger Black Tommy Rygsække

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland