Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Rollneck Melange Sand striktrøjer Only Onldina Strikpullover TXqw5a

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
striktrøjer Junarose Jrmirah Junarose Jrmirah Junarose striktrøjer Black Strikpullover striktrøjer Jrmirah Black Strikpullover Black Strikpullover 7RwUSqAA

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Hættetrøjer Cropped Maroon Originals Hoodie Adidas avOq7
Ring Effect Skuldertasker Large Silver Foil Missguided 5vwBTqH

FIND OS HER

Navy Bag S Khema Crossbody Tamaris Skuldertasker qHXpPaBnW

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Happy Day Rygsække Black Napapijri Pack
Kunderne siger
Ninon Lancel Skuldertasker Coral Bag Mini Pouch v4wFAq
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Pack Day Happy Black Napapijri Rygsække

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland