Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Black Sneakers Yourturn Yourturn Black Sneakers Sneakers Yourturn Tqfv8nHw

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
amp;bear Pull Retrolook Khaki Im Sneakers RYYxdPw

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Puma Sneakers Olive Apex Puma Sneakers Apex Olive Sneakers Apex Puma Olive 66w5Xqrn
black Rygsække Bravo 2 0 Night Industries Chrome OZqHYY

FIND OS HER

Raven America black Rygsække Little Herschel wtXvq7AZ

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Corporate Mix Rygsække Hilfiger Backpack Tommy Black
Kunderne siger
Comb Tamaris Rygsække Black Backpack Khema 4aq70
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Tommy Black Mix Hilfiger Backpack Rygsække Corporate

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland