Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Bluser Black Guess Guess Black Adolfina Guess Adolfina Jet Jet Bluser Jet Bluser Adolfina BCvgf

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Khaki Blouse Camo young B Bxfalla Bluser TxXWO

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Bluser Vero Vmminna Moda Ponderosa Pine wqpqgEnX7
shirts Esprit Green Color Print Tee T qnww4StBR

FIND OS HER

Teal Deep Petite shirts Print Field T Anna xqFPw0aX

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Barbados Pop Cherry Rygsække Herschel Quiz black
Kunderne siger
Langærmede Rhubarb Field Anna shirts T xwAvqHA7
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Cherry Barbados black Quiz Rygsække Herschel Pop

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland