Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Onsloom Fit amp; Only Jeans Sons Blue Jogg Slim 8xznngOqp

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Jeans Edge Skinny Boohoo Fit Blue Distressed Man Raw wAqppITH

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Medium Straight Leg Blue Tiger Jeans Of Sweden qawRqT6X
Basic Classics Urban T shirts Sand qP8ABtnAw

FIND OS HER

Jones amp; Neck shirts Jcoreplica Jack Basic Crew T Black qBwRn5T

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Backpack Blue Rygsække Heritage Jeans Tommy
Kunderne siger
grey Yourturn white Off Toppe Off YcIwqIx8fr
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Tommy Red Racing Basic T Jeans shirts 7xqwvTpa
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Rygsække Blue Backpack Jeans Heritage Tommy

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland